English Home hasır supla diğer modellere göre Kullanıma daha uzun ömürlü olmakla birlikte satışlarında en iyi müşteri deneyimi yaşadığımız ürünler arasındadır.

    Supla Gold kare olan model tasarımı ve işçiliği ile firmamız tarafından hazırlanmakta metal malzemeden oluşmakta ben kaplaması ile birlikte müşteriye sunulmaktadır.


    Supla altın birçok modelde olduğu gibi renginin altın oluşundan itibaren başlayan bu süreç ağır bir hava yaratmak da ve kullanılan dekorasyonları genellikle çok uygun olmakla bilinirler.


    Siyah kare supla masa ortası kullandığınız ürünün tamamlayıcısı olarak kullanılmaktadır  son yıllarda yapılan düğünlerde siyah konsept ağır bir hava yaratmak da ve Bu üründe masanız daha şık bir şekilde hazırlanmaktadır.


    Gri hasır supla adından da anlaşıldığı gibi hazır malzemelerden doğal bir üründür tamamen el işçiliğine dayalı olarak üretilmesi ürünün kalitesini de ortaya koymaktadır genel itibariyle fiyatları hazır suplaları piyasada bilinen suplalar dan biraz daha  pahalıdır.


     Hepsiburada hasır supla diye arama yaptığınızda firmamızın ürettiği sattığı tüm ürünleri rahatlıkla ulaşabilir sipariş verebilirsiniz.


    Gri supla yuvarlak model nişan masalarında düğün masalarında kullandığınız masa örtüsünün bir tamamlayıcısı olarak çok şık bir modeldir.


    Ahşap boyama supla Hobi olarak elinizde boyanmamış ahşap suplalar temini sağlamaktayız kendi Dilediğiniz renklerde boyamasını yapacağınız bu supla tam size göre her çeşitte ve tasarıma uygun suplalar sizin kullanımınıza uygundur.


    Altılı supla seti olarak  hazırladığımız Bu ürün toptan satışlarımız a Katkı sağlamak amaçlı perakendeye de bir nebze de olsa kolaylık sağlamaktadır altılı şekilde paketlenmiş ürünün size sağlam bir şekilde gönderilmesi amacıyla kutulu almaktadır altın olarak aldığınız ürünün fiyatı da piyasaya göre çok daha uygundur.


    English Home Gold supla satılan bu  ürün altın renkli olmakta ve mağazalarımızda tedarikçiye kadar birçok alanda hizmet sağlamaktadır uygun fiyat yapısı ile English Home Gold supla fiyatları müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktayız


    Tek kullanımlık supla piknik açık alan kır düğünleri alanlarında kullanabileceğiniz tek kullanımlık supla ihtiyaca yönelik olarak üretilmektedir.  üzerinde baskılı olan modelleri de bulunmaktadır işiniz bittiğinde direkt olarak çöp atabilirsiniz.


    Taş  supla buyurun organik bir yapıda olması itibariyle el işçiliği ile hazırlanmaktadır taş malzemelerin oyularak hazırlanması sonucu oluşmaktadır.


    Karaca Infinity supla son yıllarda yurt dışından çok fazla talep gören Bu ürün yerli bir tasarım  olmasından dolayı firmamız için bir gurur kaynağıdır Yaptığımız argeler bu tarz ürünler çıkartmaya sizleri memnun etmeye sürekli olarak çalışmaktayız.


 Karaca cam supla bilinen diğer suplalar dan çok daha farklıdır Karaca firması için üretilen bu özel sorula tedariğini sağlamaktayız direkt olarak firmamızdan da alabileceğiniz bu ürün birçok modelden çok daha kaliteli dayanıklı ve sağlam yapısı ile çok tercih edilmektedir.


    Rose Gold supla renk tonu farkı ile diğer altınsu ablalardan daha koyu olması ile bilinir verdiğin rengin ağırlığı diğer kullanılan sandalye ve Masa üzerine kullanılan Şamdan veya vazo ile daha uygun bir hava yaratmaktadır.


    Cam Gold supla  cam suplalar arasında özel bir boyama tekniği ile hazırladığımız cam Gold suplalar supla modellerimiz arasında fark yaratıyor camın dayanıklılığı kaliteli olmasından dolayı da bu supla yıllarca kullanabileceğiniz yapısı ile kullanım rahatlığı da sağlamaktadır


    Ağaç kütük supla son yıllarda kullanılan düğünlerde ağaç konsepti çok yaygın bir şekilde kullanılıyor bu kullanımlar için hazırladığımız ağaç kütük suplalar birçok çeşit ve model ile yaygın bir kullanım sağlamakta odun  supla ile birlikte satışını yaptığımız  ürünler arasındadır vernikli olmasın da ürünün dayanıklılığı ve kullanım ömrü uzun yıllarca dayanıklılık sağlamaktadır.


    Mutfak masası supla mutfağınızı günlük kullanımlar için hazırlanan ve bulaşık makinalarında temizlenmesi den dolayı zarar Görmeyen bir supla modeldir.


    Kristal ayaklı supla cam kristal parçacıklarından alt bölümüne kadar hazırladığımız yenilikçi  ürünlerimiz arasındadır.


    Çelik supla adından da Anlaşılacağı gibi Çelik bir malzemeden oluşmaktadır kullanımından dolayı herhangi bir zarar görmesi mümkün değildir.  daha çok catering firmalarının yemek servisi firmalarının tercihi  olan bu model dayanıklılığı ile bilinirler.


    Siyah beyaz supla  tasarım itibarıyla özel bir üründür 22 güzel rengin bir araya gelerek oluşturduğu bu kaliteli suplamız masa örtüsü  üzerinde çok şık ve kaliteli bir hava yaratmaktadır.


    Paşabahçe İncili supla  Paşabahçe firmasının imalatından çıkan bir üründür Paşabahçe ile yıllara dayalı bir ortaklık sürecinden birlikte ürettiğimiz İncili supla  modeli iki firma arasında uzun yıllardır piyasada satılmaktadır.


    ince hasır supla diğer hasır supla mıza göre bu model kenar bölümlerinin inceliği ve hafif yapısı ile daha şık bir görüntü oluşturmaktadır.


    Lazer kesim Çiçek supla ürünümüz son kullanıcı için kullanım kolaylığı sağlamaktadır.


Supla toptancısı denince akla  ilk olarak bu işi yıllardır yapan ve bu işte edindiğiniz yılların tecrübesiyle Fabrikalar açmış elinde birçok modelin kalıbı bulunan firmamız sürekli olarak kendini geliştirmektedir. Supla çeşitleri ve Supla fiyatları firmamızdan başka hiçbir yerde bulamayacağınız modellerden oluşmaktadır ham supla ilk olarak firmamız tarafından üretilmiştir 2011 yılında ilk plastik supla yı üreten firmamız  başladığı günden beri hep ilkleri müşterilerine sunmaktadır Gümüş kaplama supla firmamız tarafından sağlanmaktadır taşlı supla ham supla bordo supla Gümüş kare supla şık supla Epoksi aynalı supla Mermer supla gibi birçok supla çeşitleri ve fiyatları Türkiye'de ilk defa firmamız tarafından yapılmış ve hazırlanmıştır sürekli olarak ilklere imza atan supla toptancısı olan firmamız müşterilerine en kaliteli hizmeti ve en yenilikçi hizmeti sağlamaktadır supla modelleri denince zaten ilk akla gelen firma biziz müşterilerimize sunduğumuz 6'lı setler Hep birçok alanda seçenekler ile Karaca supla Madame Coco supla LC Waikiki supla Porland supla GittiGidiyor supla yemek masası supla gibi birçok  firmaya tedarikci olarak da hizmetler vermekteyiz.